Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MES DE JUNY: ACTES...I FESTES (calendari gater)

MES DE JUNY: ACTES...I FESTES (calendari gater)

Com cada cap de mes, repassem els actes i festes que es presenten per davant, al llarg de juny, el sisé mes de l'any. Comencem hui mateix.

Dia 1, dissabte: 20 hores, Aplec de Rondalles, Rondalla de Mislata i Rondalla de Gata, Centre Juvenil.

Dia 2, diumenge: festa del Corpus. misses i processó solemne amb taules i custòdia sota palis.

Dia 3, dilluns: Primera reunió sectorial sobre la versió Preliminar del Pla general (PGOU) de Gata. Veïns de les Mirandes (PRI). Edifici Polivalent del Grup Escolar, 35, a les 20 hores.

Dia 6, dijous: col·lecta extraordinària de sang, de 17 a 20.30 hores, Centre Social Integrat.

Dia 7, divendres: concert de saxofó, Audició final del curs dels alumnes de l'Escola Municipal de saxofó, 19 hores, Centre Social Integrat.

- A les 20 hores, a la Biblioteca, presentació del llibre "Un peu dins, un peu fora" -La inmigració de residents europeus al municipi de Teulada- de Carles X. Simó Noguera i Jordi Giner Monfort.

Dia 8, dissabte: La gran cagada, antic camp de futbol, des de les 20 hores. Una vaca, on cague tindrà premi l'apostant. Després hi haurà sopar i discomòbil. Organitza: Comissió de Festes 2013 i col·labora Associació Bouera de Gata i Ajuntament.

Dia 9, diumenge: Festivitat del Sagrat Cor de Jesús a Gata. Missa solemne i processó, amb els xiquets i xiquetes de Primera Comunió.

Dia 10, dilluns: Segona reunió sectorial PGOU. Edifici Polivalent Grup Escolar. Veïns de les Mirandes (SNU). 20 hores.

Dia 14, divendres: Club de Lectura, Biblioteca. Comentaran: "La marca del meridiano" de Lorenzo Silva, Premi Planeta 2012.

Dia 17, dilluns: Tercera reunió sectorial PGOU. Edifici Polivalent Grup Escolar. Veïnat de Miralbons i Cuadros (SNU). 20 hores.

Dies 21 (divendres) a 23 (diumenge), festes de la Font del Riu: sopars, berbenes, missa i processó pels carrers del barri, diumenge 23.

Dia 24, dilluns, dia de Sant Joan: Tradicional nit de "banyar-se els peus a la mar".

A mesura que vaja coneixent més actes i festes, us les posaré, afegint-les a este calendari gater.

La fotografia mostra un moment de la processó de Sant Joan, l'any passat, pel carrer Teulada.

0 comentarios