Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES CURIOSES: sabeu perquè eixe carinyo i amor?

IMATGES CURIOSES: sabeu perquè eixe carinyo i amor?

Han passat tres dies però seguim vegent pel facebook imatges com aquesta. És una imatge curiosa captada per un dels millors fotògrafs del MISTERI DELS REIS de Gata (FITLCV), no perquè siga el meu germà sinó més bé per l'oportunitat de capturar imatges com la que vos pose, amb permís dels quatre protagonistes: el que fa la foto i els que representen a la Verge María, al rei Baltassar i al Nen Jesús.

Diu el fotògraf, Santiago Vives, de la foto:

"Ací vos deixe un gran i emotiu exemple de perqué la festa dels reis a Gata es diferent. Poques voltes o tal volta la única (això ho sabrà millor el meu germà, referint-se al que vos escriu) com dos generacions participen en la cabalgata, sol passar però trobe que com el que refereix esta foto és l'única . Pare ( Baltasar) fill ( Jesuset)".

Efectivament, ha passat entre pastorets (quan el poblat de Judea) i angelets o entre la mateixa família de pastorets, però entre personatges tan importants del Misteri, no.

Ara ja podeu contestar a la pregunta del titular. Ah, i no es perdau les mirades tan implicades entre els protagonistes.

FONT: Foto de Santiago Vives Signes.

0 comentarios