Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GORGOS CLUB DE FUTBOL: Tots els nostres equips...

GORGOS CLUB DE FUTBOL: Tots els nostres equips...

He extret de la fulla web http://www.icompeticion.com, el resum de tots els torneigs en els quals s troben equips del GORGOS C.F. Són aquests:

2ª Regional, grup 15 (Aficcionats). Juvenil 3ª Regional, grup 11. Cadet 2ª Regiona, grup 1 Alacant; Infantil 2ª Regional, grup 1 Alacant; Aleví Futbol 7, grup 1 Alacant; Aleví Futbol 7, grup 2 Alacant; Benjamí Futbol 7, grup 1 Alacant. Benjamí Futbol 7, grup 2 Alacant.

Fent un resum de les 8 primeres jornades del primer equip, aquests són els resultats, els quals li donen la cinquena plaça de la classificació:

Gorgos 2-Orba 1; Calp B 2-Gorgos 1; Gorgos 8-Deportivo Relleu 0; Jove Teulada-Moraira 1-Gorgos 3; CF Atlético Ifach 0-Gorgos 1; Gorgos 1-Mediterráneo Xàbea 2; Ciutat de Benidorm 2-Gorgos 0 i l´últim ahir Gorgos 1-Sporting Benissa 0.

Com ja vaig avançar ahir actualment el juvenil és líder absolut. Els cadets són penúltims del grup. Els infantils ocupen la sisena plaça. El grup 1 d´alevins, la vuitena; en el grup segon d´alevins són quart per baix, al lloc 12; el primer grup de benjamins són sisés i el segon grup de la matexia categoria són penúltims.

(A la imatge, una altra instantània del partit del primer equip ahir al municipal de Les Costeres, amb el jugador Bati en primer terme i Àngel del equip benisser al costat).

FONT:

http://www.icompeticion.com.

0 comentarios