Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA DELEGACIÓ DE SAINT ANDRÉ DE SANGONIS VISITA L'ERMITA (àlbum)

LA DELEGACIÓ DE SAINT ANDRÉ DE SANGONIS VISITA L'ERMITA (àlbum)

ÀLBUM DE LA VISITA A L’ERMITA I L’ACOMIADAMENT

Coneixen la història i s’interessen per l’arbre blanc i els francesos, de la mà del CRONISTA DE GATA

Última jornada a Gata de la delegació del poble que vol agermanar-se amb Gata

    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

Aquesta migdiada ha servit per a que els regidors i l’alcalde de Saint André de Sangonis visitaren el paratge de l’ermita del Santíssim Crist del Calvari. La delegació francesa s’ha interessat molt pel succés de l’arbre blanc i la Guerra del Francés. El que vos escriu, com a Cronista de Gata, els ha explicat, acompanyat dels regidors de Cultura, Joan Pedrós, i de Comerç i Turisme, Guillermo Cholbi, tota la història, anècdotes i curiositats de l’ermita i el seu entorn. La delegació ha quedat gratament sorpresa.

Acabada la visita, han continuat acompanyats del regidor Cholbi a visitar l’olivera mil·lenària, ja que tenien molt d’interés, així com la Font de la Mata. Ahir va poder conèixer el paratge de la Rana.

Al llarg d’aquests tres dies intensos han visitat molts llocs del poble, com l’escola, l’institut, l’ajuntament, el centre urbà i històric. També han visitat pobles de la comarca, sobre tot de la costa com Xàbia i Dénia. 

L’últim acte s’ha fet a l’ajuntament i l’alcaldessa, acompanyada d’alguns regidors de la Corporació, els ha lliurat uns obsequis, com a record de la seua visita a Gata. Esperem que hagen quedat satisfets i s’emporten cap al poble un bon record de nosaltres.

FONT: Fotos, Ajuntament de Gata.

0 comentarios