Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGE-DENÚNCIA: Continua el sofà a les Coves Roges.

IMATGE-DENÚNCIA: Continua el sofà a les Coves Roges.

El 6 de març publicava a la secció de "Imatges curioses", aquesta mateixa, una "imatge-denúncia". Hi havia tirat un sofà just a les rodalies de les pintures rupestres i al paratge de Coves Roges. Moltíssimes persones van gaudir de la passarel·la quan el temps ho va permetre els tres dies de Pasqua. Anaven passejant i mirant. Una d’aquestes persones em va cridar l’atenció de què hi havia un sofà "allà baix de les Coves" va dir.

Ha passat un mes i 28 dies, quasi dos mesos, i el sofà allí està tranquil sense que cap persona el moleste. UN PARATGE COM LES COVES ROGES DEU ESTAR O DEURIA ESTAR NET, ja que toca ser un orgull per als gaters tindre aquest monument natural. Esperem que prompte no estiga el sofà i altres brutícies que puguen embrutar el paratge.

 

1 comentario

l'Amant de la veritat -

Però si no són ni per a apanyar els clots del tram de carretera que va des de la rotonda de "l'Artesania" fins la via del tren, que creen un gran perill pels cotxes que fugen d'ells invadint l'altre costat de carretera, com vols que lleven el sofà???

Viva la vida i viva l'amorrrrrr!!!! Gata is different!!!