Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SOLIDARITAT I ÀNIMS PER AL POBLE VEÍ DE XÀBIA...i el Poble Nou de Benitatxell: Que s'acabe prompte el malèvol foc!!

SOLIDARITAT I ÀNIMS PER AL POBLE VEÍ DE XÀBIA...i el Poble Nou de Benitatxell: Que s'acabe prompte el malèvol foc!!

MOLTA SOLIDARITAT I MOLTS ÀNIMS A TOTS ELS VEÏNS DE XÀBIA. GATA està també amb vosaltres. Són moments angustiosos. Les imatges ho diuen tot. Xàbia en flames i tot pareix indicar que són massa focus, intencionat.

Ahir posava un amanéixer des de les Coves Roges de Gata i al fons el sol eixia clar per la badia de Xàbia. Es presentia, com deien els parts metereològics, un dia de molta calor. Hui el sol es presentava esmortit, el groc no era el de un dia clar. Han patit una nit horrorosa. Sobren les paraules.

Les últimes informacions i jo mateix que he vist tota la fumaguera baixant cap a Moraira, indiquen que no està controlat, que continua el foc. La UME (Unitat Militar d’Emergències) està també ajudant, avionetes, cossos de bombers, Protecció Civil (també la nostra de Gata), voluntaris (també de Gata), nombroses persones que anit deixaven les festes del Port i acudien a socórrer als seus conciutadans.

ÀNIMS XABIEROS I ENDAVANT. VOSALTRES HO CONSEGUIREU i tornarà a brillar el sol amb claredat. Un desig: Que s’acabe prompte el malèvol foc!!.

FONT: Foto extreta de Xàbia Actualitat. (Facebook).

0 comentarios