EL GORGOS RECUPERA LA SENDA DE LA VICTÒRIA: 3-2 HUI FESTIU, EN PARTIT AJORNAT

Hui dijous, aprofitant el dia festiu de Tots els Sants s’ha jugat el partit ajornat pel mal temps, entre el GORGOS i el CLUB ESPORTIVA ILICITANA RAVAL. El resultat ha estat molt ventajós per al Gorgos que ha guanyat 3 a 2 a l’equip il·licità.

Els gols gaters i de la remuntada començava marcant-los Antonio León al minut 34 i deu minuts més tard Axel feia el gol de l’empat. Desempatava al 74 Bati fent el 3-2 definitiu. Malgrat a no estar tota la classificació completa, el Gorgos és actualment 4rt amb 12 punts. Té ja els set partis complets: 4 victòries i 3 derrotes. 12 gols a favor i 11 en contra.

En paraules de Pere Noguera, l’entrenador: "Són tres punts importants, que necessitavem per a recuperar confiança i aproparnos un poc mes a l’ objectiu. Hem començat molt mal, als quinze minuts perdiem 0 a 2 contra un rival sòlid i ben treballat, però la entrada de Axel (que ha debutat en lliga i ha marcat), unes variants tàctiques i la feina dels nostres jugadors han fet que puguerem empatar el partit abans del descans. La segona part ha estat nostra, hem fet una gran reanudació i Bati ha marcat el gol de la victòria. Hem sabut reposar-nos al cop del marcador en contra i a les lessions de Eloy i Joan Lara, hem cregut i treballat amb la fe que calia per a doblegar a un rival que sols havia encaixat tres gols en tota la lliga i no havia perdut cap partit".

FONTS: Foto capturada del vídeo del Gorgos // Resultats: FFCV.