Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -724, la del dissabte dia 7-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -724, la del dissabte dia 7-

La tradició del bon temps: Ca’l Tramusser

( PODEU FER LA FOTO MÉS GRAN PER A NO PERDRE’S DETALL, SI PUNXEU ACÍ )

Aquesta fotografia té història i de la bona. L’he volguda posar hui per a també anunciar en certa manera que la temporada estiuenca de l’aigua llimó, de l’orxata, dels gelats, de Ca’l Tramusser ha començat ja la temporada 2012. Ho va fer diumenge passat, el de Rams, i aquesta imatge recorda als fundadors d’aquesta empresa familiar de tres generacions.

La fotografia és de 1949. Es veu al Ti Pepe el Tramusser, darrere; a la seua dona a l’esquerra; a Teresa "Sabater" a l’esquerra, i als dos xiquets. A l’esquerra està Pepica, que ja no està entre nosaltres, i que va continuar l’empresa familiar fins a la seua mort. Agraïsc l’amabilitat de la família que m’ha permés fotografiar aquesta imatge que es troba al local del carrer Duquessa d’Almodóvar. Abans, com bé sabeu molts, el Tramusser va estar a la Plaça Nova. A la imatge, podeu veure’ls a tots amb el carro dels gelats i de l’orxata i aigua llimó a la Plaça de l’Església.

1 comentario

Paco Moncho -

Quina preciositat de foto1!!. Els que hem viscut l'època del carret del tramusser, que anava pels carrers i que xillava "Al rico helao!!!, aquesta foto ens transporta a aquels meravellosos anys de la nostra infància.