Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.057, Especial dia de la dona-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.057, Especial dia de la dona-

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Les dones gateres són hui les protagonistes de la sèrie de les fotos antigues. 8 de març, Dia Internacional de la Dona. El meu homenatge a totes les dones de Gata. Per això, he escollit entre totes les fotografies publicades a la sèrie "Fotografies antigues (Gata en el record), les imatges que formen la composició. Com vegeu, són totes de dones. Elles són les actrius, les importants a les fotos.

Si fem una ullada a les deu imatges, observareu que dalt a l'esquerra hi ha unes dones cosint, una d'elles era ma mare a la que també recorde hui i tots els dies. Al centre, tres xiques passejant per dalt del pont. A la dreta dalt, unes dones celebrant els darrers dies i anant de paella. A la segona línia -a l'esquerre-, un grapat de xiquetes a l'escola; a la dreta, dones fent llata.

A la tercera línia, a l'esquerre, teniu les festeres de la banda de música dels anys 80. A la dreta, dones d'abans de la guerra. Finalment, la quarta línia -a l'esquerre-, les xiquetes de Donya Rosa a l'escola, als tradicionals escalons del grup escolar. Al centre, xiques a mitjants anys 60 del segle XX i a la dreta, dones anant a la fàbrica i passant per "la verja" a la Plaça de Canalejas, després dita Plaça d'Espanya.

0 comentarios