Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

250 aniversari Ermita-Crist: LA NOVENA AL SANTÍSSIM CRIST DEL CALVARI (19-27 JULIOL) ES FARÀ PELS CARRERS I PLACES DEL POBLE ( I )

Predicaran els rectors fills de Gata i els rectors que han estat a la parroquia

Hui us detalle els dos primers dies, 19 i 20 de juliol. Demà continuaré.

Després del multitudinari i extraordinari acte de la Recreació del Miracle de l’Arbre Blanc el passat dissabte dia 7, el veïnat de Gata passa pàgina i prepara ja els dos aconteixements que resten per a celebrar aquest any del 250 aniversari de la construcció de l’ermita i l’arribada del Crist. Un serà la novena pels carrers i places del poble i l’altre seran les festes patronals. El primer serà del 19 al 27 de juliol i el segon del 27 de juliol al 7 d’agost.

El grup de la parròquia encarregat de preparar la Novena ha treballat en reunions, per a que la novena siga un èxit. A més, el segon dia –dia 20- estarà present l’Arquebisbe de València, Exc.. i Rvdm. Sr. Carlos Osoro Sierra i serà també el dia de la Baixada de l’ermita al poble.

De forma esquemàtica ací teniu els dies, els llocs de celebració, els carrers per on passarà el Crist d’un lloc a l’altre, i quin rector farà la predicació. Tots els dies de la Noneva la cel·lebració començarà a les 20 hores.

1r dia: dijous 19 de juliol: lloc, Ermita del Santíssim Crist. Predicarà el rector fill del poble, Vicente Espasa Reduán, actual rector de Sant Roc a Oliva i que hui precisament té el blog la notícia del seu nomenament com a rector nou de Quatretonda i Benicolet. Ho farà amb motiu del seu 25 aniversari de sacerdoci.

2n dia: divendres, 20 de juliol: BAIXADA DEL STM. CRIST. Lloc de la novena: Ermita del Santíssim Crist. En acabar, solemne processó, baixant al patró de l’ermita al Grup Escolar. Presidirà la novena i la baixada i predicarà l’Excm. I Rvdm. Sr. Carlos Osoro Sierra, Arquebisbe de València.

(continuarà demà…)

0 comentarios