CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL JOVE GIMNASTA GATER SERGI BUIGUES VIVES, CAMPIÓ PROVINCIAL I AUTONÒMIC, COMPETIRÀ A NIVELL NACIONAL EL 29 D'ABRIL I EL 21 DE JUNY. La Federació l'ha escollit per a representar a la C.V. amb el seu exercici de cinta

El jove gimnasta de Gata, SERGI BUIGUES VIVES, està competint al més alt nivell i recollint els fruits del seu treball constant a la gimnasia rítmica masculina. Actualment pertany al club L’Almara de Burjassot (València) i la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana l’ha elegit per representar a la C.V. amb el seu exercici de cinta a la Copa d’Espanya que se celebrarà a Santander el dissabte 29 d’abril.

Al llarg d’aquest mes d’abril, els èxits han anat succeint-se per part de Sergi. El 2 d’Abril al Campionat Provincial a la Pobla de Vallbona i el 16 d’Abril al campionat Autonòmic a Benidorm es va proclamar campió als dos campionats.

Sergi (amb el seu exercici de cinta) amb David Perez (Corda i Aro) i Mario Ruiz (Pilota i Maces) formen l’equip valencià que ens poden fer gaudir al màxim dels seus exercicis i de la Copa d’Espanya. Dissabte 29 d’abril actuaran de 9.30 a 14.00 hores i es podrà seguir en directe per La Liga Sports.

Ja els passats 8 i 9 d’abril, Sergi va competir al torneig que es va celebrar a Sedaví i on va poder competir amb gimnastes de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Navarra i les Canàries. Tots van oferir un gran campionat i van gaudir de la millor gimnàstica rítmica masculina, amb molta força i amor per aquest esport tan exigent. Sergi es va proclamar subcampió en tots els seus exercicis.

No acaba ahí la competició per a Sergi, perque el 21 de juny tornarà a fer-ho a Santander, al Campionat Nacional Masculí (categoria sènior) representant al seu club L’Almara de Burjassot defensant els seus tres exercicis (Aro, Mazas i Cinta).

Seguirem les evolucions de Sergi, un gater en el lloc més alt de la Comunitat Valenciana, pel que fa a la gimnasia rítmica.

FONTS: Fotos aportades per sa mare, Rosana Vives.