Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA COMISSIÓ DE FESTES 2011 ACTUARÀ A "GORMANDIA" (CANAL 9 TVV)

LA COMISSIÓ DE FESTES 2011 ACTUARÀ A "GORMANDIA" (CANAL 9 TVV)

 

La COMISSIÓ DE FESTES PATRONALS 2011 serà la protagonista de un dels pròxims programes de la sèrie d’esbarjo de Canal 9 TVV "GORMANDIA". Diumenge passat van estar molt atrafegats a les ordres de l’equip de muntatge i realització del programa.

Alguns escenaris del poble que van recórrer van ser la Plaça de l’Església o la turística Plaça d’Espanya. El menjar, que era paella, es va fer a la caseta de Pepa i Parra, a la partida "Cauvells". Allí els xicons dels protagonistes també van col·laborar, així com alguns invitats especials, entre els que es trobava l’alcaldessa Ana María Soler.

Ja us avisaré quan siga el programa. Ells mateixos -la comissió- seran els que ho informen.

Dir que la comissió de festes, que està menejant-se molt i està fent moltíssimes coses per a benefici de les festes, és un grup molt bó i que ja va prenint forma i encarant la recta final fins a juliol.

Té la Comissió un apartat a la xarxa de "facebook" i allí han penjat més de 50 fotografies del "festot" que els va organitzar Canal 9 TVV, a costa del programa. Inclús tenen una fotògrafa especial (Rosa Mari) molt bona per cert i per això us he copiat dotze fotografies, per a que conegueu bé aquests gaters, que seran els organitzadors de les festes 2011. He dividit en dues parts -dos articles- les fotos. A la primera hui us en pose deu. La més gran és la de tot el grup i membres del programa. Demà continuaré mostrant-vos a la comissió "gormanda".

Finalment, dir-vos que hem llegit el comentari d’un dels components de l’equip del programa, a la xarxa de Facebook i diu textualment: "Gràcies a la comissió de festes de Gata per fer-nos tan agradable un dia de faena. En un grup així el programa té que ser tot un èxit. No falteu al proper programa, també va ser un rodaje molt interessant. Gràcies de part de tot l’equip. PD: MOLT BONA LA PAELLA".

FOTOS: COMISSIÓ DE FESTES 2011. Facebook. (Fotografies fetes per Rosa Mari Ferrer Jorro).

 

0 comentarios