Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.056-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.056-

La fotografia que hui us presente l'he trobada al blog literari del gater Carles Mulet "Nausica". Com sabeu Carles acarona la literatura i estima i viu molt la seua tasca, a l'ensenyament. Diu sobre la foto "Han passat molts anys..." I el sentim dir: "Ara, quan em miro, no puc deixar de pensar en aquell munt d'il·lusions que m'impulsaven , i en tota la vida que m'ha anat amarant". Ell m'ha obert la porta per a fer-li un xicotet homenatge.

Però deixant a banda el mestre, el professor, l'autor i l'escriptor, el versador i el filòleg, que de tot això té Carles, ens centrem en la foto. Corrien els primers anys de la dècada dels anys 70 del segle XX. Carles, amb molt de pèl (era l'època) està recolzat sobre un cotxe just al costat de sa casa, a Gata, al carrer Teulada. Mireu els models d'autos i furgonetes, que n'hi havia uns quants i no diguem de la moto que té davant Carles. ¡¡ Quins temps aquells !!. Al fons, la casa del Ti Filiberto -dins del carrer Signes, aleshores carrer Calvo Sotelo, amb la porta aquella... Hui ja ha canviat tot.

2 comentarios

Carles -

Gràcies Miguel per les teues paraules tan amables. Efectivament el lloc és l'inici del carrer Teulada, a la portella de la meua casa (cantonada amb el carrer Manegueta, les cases del fons ja són del carrer Signes). I la moto no és meua, eh!

alberto -

Miguel veges si en pots pasar la foto eixa.... No es el carrer Sol?