Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARTICLES DESTACATS: FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) nº 37 (Publicada el dia 20-5-2010)

ARTICLES DESTACATS: FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) nº 37 (Publicada el dia 20-5-2010)

Algunes fotografies del record publicades al blog mereixen estar entre les destacades pel que representen, el que recorden, com aquesta, que vaig titular: "UN MATÍ DE BOUS AL CARRER LA BASSA".

Les actuacions dels "elementos" pel corro antic, el del centre del poble, a les festes patronals eren memorables, dignes de record.Vegem que vaig publicar aquell dia:

"Hui ix al blog la fotografia de UN MATÍ DE BOUS AL CARRER LA BASSASempre ens diuen moltes coses les instantànies de bous i mes "bous al carrer" pròpiament dits, ja que es feien al corro gran, entre el carrer La Bassa, carrer Doctor Gómez Ferrer, carrer Calvo Sotelo abans -ara carrer Signes-, trosset del carrer Teulada, carrer Bisbe Cervera i trosset del carrer Duquessa d´Almodòvar. Aquest fotografia no té desperdici. La vaca arraconada dalt la vorera del carrer buscant la sombra, els homes esperant que comence a córrer i podem veure com es feien les barreres tancades amb rodes de carros, com la que es veu. El vestir dels homes, amb xalec i pantalons acampanats dona idea dels temps que corrien.

La fotografia està presa d’un Programa de Festes.

FONT: Publicació al blog, el dia 20-5-2010. 

0 comentarios