Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARTICLES DESTACATS: GATA VA SER NOTÍCIA...un 4 d'agost (Publicat el dia 5-8-2010)

ARTICLES DESTACATS: GATA VA SER NOTÍCIA...un 4 d'agost (Publicat el dia 5-8-2010)

He escollit aquest article perquè li tinc un carinyo especial a la fotografia, que va ser la primera de Gata i meua que es va publicar a LAS PROVINCIAS digital. Fa tres anys, a la sèrie dels començaments del blog, publicava el dia de la vespra del Crist aquesta notícia, que ara repetisc:

"Fa 20 anys i fa 10 anys les festes acaparaven les fulles dels diaris. Just fa 10 anys tal dia com el 4 d´agost s´iniciava a Internet el diari digital de LAS PROVINCIAS per a la primera notícia de Gata. Era l´estirament de corda".

4 D´AGOST DE 1990, fa 20 anys: Al diari INFORMACIÓN d´Alacant: "Las barracas han "resucitado" la Plaça Nova de Gata de Gorgos".

4 D´AGOST DE 2000, fa 10 anys: La fotonotícia de "Fiestas en Gata de Gorgos" de LA MARINA de LP posava la foto de "La quinta "Al Desgavell" de Gata". Un peu de foto per a la notícia de que "Mohamed Said, segundo en la I Volta a Peu al Real de Gandía". "El atleta de Denia Sport demostró su buen estado de forma".El diari digital de LP publicava la primera notícia de Gata i era a la secció de Verano. Els usuaris podien llegir el text i veure la foto des de les seues cases. En paper un gran reportatge "Entre cuerdas en Gata". Al subtítol: "Éxito en el "Estirament de corda".

Al peu de la fotografia que eixia a tot color i amb un bon moment: "Momentos de esta emocionante competición".

FONT: Article publicat al blog el 5-8-2010.

0 comentarios