Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS RECORDS DE CADA DIA: Gata i el món (29 d'agost)

ELS RECORDS DE CADA DIA: Gata i el món (29 d'agost)

Segon dia de la nova sèrie del blog del Cronista, hui amb menys notícies. Us recorde el nom de la nova sèrie: "ELS RECORDS DE CADA DIA: Gata i el món".

Aquestes són algunes de les notícies del 29 d’agost o els dies d’abans o després.

FA 75 ANYS (29-8-1936):

A Espanya, el president de la Junta de Defensa Nacional, general Cabanellas, signa un Decret pel qual ES RECUPERA LA BANDERA TRADICIONAL ROJA I GUALDA.

A nivell mundial, NAIX GILBERT AMY, compositor y director de orquesta francés.

FA 50 ANYS (28-8-1961):

En una estadística publicada en premsa, s’ informava que 13.188 estrangerss van visitar Málaga-Torremolinos, en el mes de juliol, dels quals 4.675 corresponien a TORREMOLINOS. Era el "boom turístic" de aquell enclau turístic.

FA 20 ANYS (29-8-1991):

S’informava a la premsa del TORNEIG QUADRANGULAR "VILLA DE TEULADA" de futbol que jugarien Benitatxell, GORGOS i Benissa junt amb l’amfitrió, els dies 31 d’agost i 1 de setembre al camp de futbol "Ricardo Benavent".

Publicava al diari LP un reportatge que es deia "A FER RENDA TOQUEN..." A Sant Miquel tot va a repèl".

FA 15 ANYS (29-8-1996):

Tornaven les PLUGES i es recollien 25 litres.

FA 10 ANYS (29-8-2001):

Publicava en Las Provincias la notícia de que GATA DESTINAVA 30 MILIONS PER A LA NOVA SEU DE LA TERCERA EDAT. Eren pessetes encara i s’ubicaria a la planta baixa del Centre Social. A la fotografia, que no te massa bona qualitat escanejada del diari a l’ordinador, podeu veure en visita a les instal·lacions a l’alcalde (Gabriel Feliu -a l’esquerra-) i als regidors (Luis Olcina -al centre- i Diego Masutier -a la dreta-) en la nova seu social.

FONTS: Diari LP i notícies recollides d’Internet.

0 comentarios