Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AQUESTA VESPRADA-NIT, PLE ORDINARI DE MAIG (29-5,Gata)

Aquesta vesprada, últim dimarts de mes impar, se celebrarà a les 20 hores el plenari ordinari de l’Ajuntament de Gata de Gorgos. Cal ressenyar les mocions que es presenten, dues del PP, tres de JuGa i una del PSOE.

Primer es tractaran quatre expedients: 2017/2017 sobre EDIFICANT (prendre coneixement i acceptar delegació). Després el 925/2014. 2018 Maig. APROVACIÓ MODIFICACIÓ DEIS ESTATUTS DE LA MANCOMUNITAT CIRCUIT CULTURAL COMARCAL DE LA MARINA ALTA. Més tard, l’expedient 378/2018. Composició Mesa Contractació i finalment, l’expedient 771/2018: ADHESIÓ AL IV PLA DE SALUT 2016-2020 DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

Al punt 9é del plenari començaran les mocions:

MOCIÓ PP: Comunicar a Grup Compromís Diputació malestar i repulsa per bloqueig obres Pla Provincial. MOCIÓ JuGa: PERQUÈ L’AJUNTAMENT DE GATA RECONEGA EL DRET HUMÀ A L’AIGUA I AL SANEJAMENT I DONE SUPORT AL PACTE SOCIAL DE L’AIGUA D’ÀMBIT ESTATAL. MOCIÓ JuGa: PER A DEDICAR UN EDIFICI MUNICIPAL, ESPAI PÚBLIC O CARRER DE GATA A LA MEMÒRIA DE GUILLEM AGULLÓ i SALVADOR. MOCIÓ PSOE: Declarar Alcalde Honorífic al Sr. Josep Ferrandis Ginestar. MOCIÓ JuGa: PER A DECLARAR GATA COM A “MUNICIPI PER LA DIVERSITAT" | EN CONTRA DE LA LGTBIFÒBIA i MOCIÓ DEL PP: DE SUPORT A LA UNIÓ EUROPEA I A LA SEUA BANDERA.

Després de les mocions serà el temps de la Activitat de control i dels Precs i preguntes.

FONT: Premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios