Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 252, la d'ahir -

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 252, la d'ahir -

PER A VEURE LA FOTO AMB MÉS DETALLS PUNJEU ACÍ. SI ESPEREU UN POC A LA PART INFERIOR DRETA UN EIXIRÀ UN QUADRET I SI CLIQUEU FAREU LA FOTO MÉS GRAN. PROVEU-HO.

Toquen ara dues fotografies seguides antigues. Anit no vaig concloure la jornada amb la foto i hui ho faré una seguida de l’altra i amb la possibilitat d’ampliar la imatge que em consta que alguns usuaris han vist millorats els detalls.

La foto 252, la qual correspon a ahir dimecres 22, ens recorda aquella vegada que va tocar la loteria del "Gordo" a Gata. S’en recordeu. Ja ho he dit distintes vegades al blog. Era el 25 de maig de 1987. El número 49.920. La foto era de Pons i va ser vista pel poble a l’exposició del 140 aniversari de la banda. 

Podeu veure al banderista Antonio Signes lluïnt bandera. A la vorera Gabriel, Tere i Vima. Prop d’ells, Ana Mari. D’esquena el director Juan Salvador. Prop de la porta podeu veure a Vicente, que observava atentament l’aconteixement. Pepe Bolufer amb els platillos. Jaime i Alfredo començaven la festa; el trompeta que hi ha de cara és l’actual director. També es distinguixen Porró, Bernat i altres. Tots davant de l’Ajuntament a festejar-ho. La gent i els músics de festa.

Què pensaveu, que a Gata no havia tocat mai el Gordo?. Pues sí. I fa 23 anys. La foto era en color ja.

1 comentario

JJ -

La veritat es que esta foto dóna gust vorer-la ampliada