Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL G.E.G TORNA A COL·LABORAR EN L'ORGANITZACIÓ DE LA 14ena VOLTA SENDERISTA AL BARRANC DE L'INFERN (Vall de Laguar)

EL G.E.G TORNA A COL·LABORAR EN L'ORGANITZACIÓ DE LA 14ena VOLTA SENDERISTA AL BARRANC DE L'INFERN (Vall de Laguar)

Serà el diumenge 28 d'octubre, amb eixida des de les escoles de Fleix

Al canvi d'hora, de 7,30 a 9,30 aniran eixint els participants

La 14ena Volta Senderista al Barranc de l'Infern de Vall de Laguar es farà diumenge 28 d'octubre. Amb l'organització té un pes important el Grup Espeleològic Gatense (GEG) que torna a col·laborar amb l'Ajuntament de Vall de Laguar, Protecció Civil (BEGAPE), Diputació Provincial d'Alacant, Guàrdia Civil de Muntanya i Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

La espectacularitat dels més de sis-cents escalons que porten des del Llavador del poble d'En Mig (Fleix) fins al poble de dalt (Benimaurell), la natura en tot el seu esplendor i les ganes de fer senderisme de muntanya, són tres bons al·licients per als gaters que vulgau sumar-se a l'event de l'interior de la comarca i dels veïsn de tota la comarca.

Fins el 25 d'octubre estaran obertes les inscripcions. Cal ingresar 15 € per persona, si no tens llicència federativa, i 10 € si la tens. La mateixa dona dret a un obsequi i a participar al putxero gegant que com cada any es farà al pati de l'escola de Fleix (Poble d'En Mig).

Finalment, caldrà anar alerta, perquè eixa mateixa matinada canviaran l'hora d'hivern i de les 2 passarem adelantant els rellotges a les 3.

FONT: Del cartell i la informació: GEG, a través del facebook.

0 comentarios