Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESENTEN A GATA EL CIRCUIT A PEU D'ATLETISME DE LA MARINA ALTA 2011.

PRESENTEN A GATA EL CIRCUIT A PEU D'ATLETISME DE LA MARINA ALTA 2011.

La XV edició tindrà nou proves i començarà diumenge 13 de març a Xàbia acabant l’11 de juny a Benissa.

La presentació del Circuit a Peu de la Marina Alta es va fer anit a la sala de cristall de Gata. Aquest acte va ser la eixida oficial de la XV edició d’aquest gran esdeveniment esportiu comarcal.

L’acte, en el qual van exercir d’amfitrions el regidor d’Esports de Gata, Jesús Palacios, i el Club d’Atletisme de Gata, va reunir a gran nombre de regidors d’esports de la comarca i representants dels clubs d’atletisme que organitzen les curses.

L’Alcaldessa de Gata, Ana María Soler, va agrair l’esforç que realitzen clubs, ajuntaments i empreses per a que any rere any les curses siguen un èxit.

María José Soler, presidenta del Club de Gata, va informar de les dates de les curses que comencen el diumenge 13 de març a Xàbia, seguida de la de Gata que se celebra diumenge 27 de març de matí. A partir del 9 d’abril que es farà la cursa a El Verger seran dissabte per la vesprada. El dia 7 de maig serà a Pego, 14 de maig a Teulada, 21 de maig a Pedreguer, 28 de maig a Ondara, 4 de juny a Jesús Pobre i 11 de juny a Benissa.

En representació dels clubs, Sebastià Aguililla va explicar que a partir del 10 de febrer i fins al 4 de març es podran realitzar les inscripcions al Circuit amb un preu de 15 euros, per a qui ja té xip, i 23 euros sense xip. A partir del 5 de març, i fins al 7 d’abril, s’obrirà un període especial d’inscripcions amb un preu de 20 euros amb xip i 28 sense. També en cada prova es podrà realitzar la inscripció per separat.

A més, va destacar que en la passada edició, entre totes les curses, va haver una participació de 12.000 persones.

Per als participants al hi haurà un regal de benvinguda i un de fi de circuit per als que facen 7 de les 9 proves. A més, en cada cursa es donaran diferents obsequis.

Finalment, després de la bona acollida de la passada edició, el dia 17 de juny se celebrarà la segona Gala on es lliuraran els diferents premis.

El 15é Circuit a Peu Marina Alta 2011 està organitzat pels clubs d’atletisme de les localitats de Xàbia, Gata, El Verger, Pego, Teulada, Pedreguer, Ondara, Jesús Pobre i Benissa amb la col·laboració dels diferents ajuntaments i el patrocini de Matties Bags i el Portal de la Marina.

FONT: Informació i fotografia: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios