Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS JUVENIL SEGUEIX COLÍDER, DESPRÉS D'UNA GRAN VICTÒRIA A TEULADA (1-4)

EL GORGOS JUVENIL SEGUEIX COLÍDER, DESPRÉS D'UNA GRAN VICTÒRIA A TEULADA (1-4)

Un gol li separa dels mateixos dígits que el Ciudad de Benidorm B

Cau (3-0) el GORGOS INFANTIL a Calp, però guanya el GORGOS CADET a la ciutat del Penyal

El GORGOS JUVENIL ha obtés una gran victòria al Ricardo Benavent de Teulada. Ha guanyat i golejat a domicili. 1 a 4 ha estat el resultat final. Per tant, segueix colíder amb el Ciudad de Benidorm B, que ha guanyat el seu partit a casa (3-2) front al Calp. Mirant els dígits de les vuit jornades, els dos tenen acabada aquesta 21 punts. Set partits guanyats i un perdut. Tindrà més gols a favor el Gorgos 29 per 24 el Ciudad de Benidorm B, però tenen més gols en contra els de Gata, ja que en sumen 13 i els de la Marina Baixa sols tenen 7 en contra, per tant la diferència de gols és 17 el Benidorm i 16 el Gorgos. 

GORGOS CADET

El GORGOS CADET, que juga al grup I de Segona Trofeu "Coca Cola" d’Alacant el seguiré des de hui tots els dissabtes. Hui ha guanyat 0 a 3 a Calp a la quarta jornada. Està el sisé amb 7 punts, ja que ha guanyat dos partits, empatat un i perdut un. Té 7 gols a favor i dos en contra.

GORGOS INFANTIL

Des de hui, també faré el seguiment dels partits del GORGOS infantil. Hui s’ha jugat la quarta jornada i ha caigut 3 a 0 a Calp. Per ara té 6 punts i es troba el seté de la taula del grup I d’Alacant de Segona Infantil. Dels 4 partits jugats, n’ha guanyat dos i n’ha perdut dos. é 9 gols a favor i 11 en contra.

A la fotografia de Helena PH, el GORGOS JUVENIL el día de la presentació.

FONT: FFCV.

0 comentarios