Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA EL XVII CIRCUÏT A PEU PER ALS GATERS. GATA NO ESTÀ ENGUANY. EL PRIMER GUANYADOR, A XÀBIA, ÉS EL GATER VICENT MAS.

Ha començat el Circuït a Peu Marina Alta 2013 per tots els pobles inscrits. El primer era Xàbia diumenge passat dia 14. Cada setmana aniré destacant als gaters que entren a meta fins el 200. Cal ressenyar que enguany Gata no està al circuït. Faran o no faran la carrera a Gata després de tot el circuït ?. La pregunta queda en el aire...

El gater VICENT MAS LEYDA (C.A. Cametes Spat) va ser el guanyador absolut de la XXIV Volta a Peu a Xàbia i primera del circuït a peu de la Marina Alta. Va fer un temps de 32 minuts i 56 segons amb 1.400 puntos. El segon gater classificat tenim que buscar-lo ja al nº 100, JUAN JAIME TORRES OLIVER (C.A. Gata) veterà A masculí que va tardar 38 minuts. El nº 104 va entrar FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (C.A. Gata) amb 38 minuts i 58 segons. El 109 va ser JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES (C.A. La Faixa) amb 39 minuts i 14 segons. En el lloc 188 va entrar JOSÉ ESPASA MULET (C.A.Gata) amb 40 minuts i 54 segons. Al lloc 196 ALEXIS FERNÁNDEZ VILA (C.A.Gata) amb 41 minuts i 7 segons.

FONT: Som Esport. Circuït a Peu Marina Alta. Classificació Volta a Xàbia.

0 comentarios