Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...el projecte premiat per a la zona verda de Les Sorts: Això és així(na)

LA PREMSA PARLA DE...el projecte premiat per a la zona verda de Les Sorts: Això és així(na)

El diari LAS PROVINCIAS publica hui la notícia que vos avançava ahir: "Això és així(na)" gana el concurso para adecuar la zona verda de Les Sorts" és el titular. Dins: "La propuesta de Monfort y Rodríguez representa a Gata con las tres vías de comunicación que marcan la fisonomía del pueblo: la vía del tren, la carretera y el río".

Ací teniu l’enllaç a la notícia: http://www.lasprovincias.es/marina/201409/24/aixo-aixi-gana-concurso-20140924000500-v.html.

Per la seua part, el diari digital "La Marina Plaza" també publica la notícia i titula: "Això és així (na)", un projecte molt de Gata per a la nova cara urbanística de Les Sorts". Als subtítols: "La proposta presentada per Jaume Monfort i Sergio Rodríguez guanya el concurs d'idees per a adequar la zona verda" i "La idea reprodueix l'estructura del municipi: la via, la carretera i el riu".

Ací teniu l'enllaç a la notícia: http://lamarinaplaza.com/2014/09/23/aixo-es-aixina-un-projecte-molt-de-gata-per-a-la-nova-cara-urbanistica-de-les-sorts/.

Parlant del nom del projecte premiat: fa honor al que diuen els pobles veïns de Gata, que diguem "Això és així(na)" i si algú ho sap disimular li diuen que no és del poble. Quines coses, com ens marquen!!. Igual que nosaltres als de Xàbia, Pedreguer o altre poble del voltant.

A la fotografia de portada (Premsa Ajuntament de Gata), els autors del projecte i l’alcaldessa. A l'interior, la maqueta del projecte (publicat a La Marina Plaza).

les sorts projecte

FONT: Fotos, gabinet de premsa i La Marina Plaza. Diaris: LAS PROVINCIAS l La Marina Plaza, 24-9-2014.

0 comentarios