Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA SE SUMA A LA CAMPANYA RECICLA VIDRE PER ELLES (Hui dia 19, Dia mundia contra el càncer de mama)

GATA SE SUMA A LA CAMPANYA RECICLA VIDRE PER ELLES (Hui dia 19, Dia mundia contra el càncer de mama)

L’Ajuntament de Gata s’ha sumat a la campanya d’Ecovidrio “Recicla vidre per elles” amb motiu del Dia mundial contra el càncer de mama que commemorem cada 19 d’octubre. Durant les pròximes setmanes, 2 iglús de color rosa estaran situats en Plaça d'Espanya per recollir el màxim d’envasos de vidre. Ecovidrio transformarà aquest vidre dipositat en els contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer.

 Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, posa en marxa per huité any consecutiu la campanya “Recicla vidre per elles”. Una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar als ciutadans a reciclar envasos de vidre per a cuidar del medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama i que enguany compta amb la participació de 170 ciutats i pobles.

Segons les últimes dades relatives a 2021, els habitants de Gata de Gorgos van reciclar un total de 155 tones d'envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 25 kg. Respecte a la taxa de contenidors, Gata se situa amb una mitjana de 145 habitants per contenidor, comptant amb un total de 43 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.

FONTS: Foto i informació, premsa, Ajuntament de Gata.

 

0 comentarios