Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VII FIRA GATA AL CARRER...estem a 3 dies. Un extens programa.

VII FIRA GATA AL CARRER...estem a 3 dies. Un extens programa.

Ja ha començat el compte enrerre. Des de hui ja es notarà pels carrers de l´itinerari de la Fira Gata al carrer el moviment, la festa...perquè la fira és això al cap i a la fi, una festa.

Malgrat que hui es farà, a les 12, la roda de premsa de la Fira a l´Ajuntament, per tal de donar compte de tots els atractius., avance a grans trets el programa del 9 d´octubre, primer dia de fira.

DISSABTE, 9 D´OCTUBRE:

A les 11, passacarrer de dolçaina.A les 11.30: exhibició de Trialsin amb el campió Dani Cegarra. A les 12: INAUGURACIÓ OFICIAL DE LA FIRA. Tallada de formatge "Parmigiano Reggiano" en directe i degustació. 13 h.: El·laboració i cata de vins. 17.30 h.: Animació infantil itinerant i contacontes amb "´L´Oracle de l´Est". 18 h.: Desfile de moda infantil, bossos, complements i roba de nit. 18 h.: De nou, exhibició de trialsin. 19 h.: Danses tradicionals i castanyoles.

També hi haurà unes activitats per a tots dos dies, com concurs de basquet tirs lliures; baloncesto partit de 3x3; taller de punt de creu; taller de restauració de mobles; espectacle de bous fets amb carretons i espectacles d´aquests embolats.

Durant tota la jornada, bé dissabte o diumenge hi haurà: taller d´encordar cadires, tallers de boixets, encaix d´agulla veneciana, frivolité, brodat sobre tela de tul, calat i punt de gantxo. Hi haurà també taller d´el·laboració de malla i macramé. Tirolina. Passeig en carro, com cada any. Concurs de fotografia. Concurs de fotografia energètica i exposició, del qual ja vaig parlar en aquest blog. Improvisació musical lliure. Planetari viatger. Música en directe. Circuit de bicicletes. Àrea de jocs en 3D i projecció de pel·lícules en 3D. Exposició d´arts i oficis de la Marina Alta, Túnel de cata i Gran Parchís amb premis per als guanyadors.

Foto cartell de la Fira.

0 comentarios