Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PARRÒQUIA GATA. Moltes activitats: Emaús, Campament Cor-Júnior, Novena,...

PARRÒQUIA GATA. Moltes activitats: Emaús, Campament Cor-Júnior, Novena,...

Al llarg d’aquesta setmana i les pròximes la parròquia de Gata registra nombroses activitats.

EMAÚS

Foto de Parroquia Gata De Gorgos.
Foto de Parroquia Gata De Gorgos.

Dilluns dia 10, la parròquia rebia una visita molt especial, el grup de retirs d’Emaús de homes i dones de València, junt als gaters membres d’aquest grup, es reunien a l’ermita, més de 80 persones. Des de fa dos anys la parròquia participa en aquests retirs, nomenats retirs d’Emaús. A l’ermita es va fer una missa i van participar tots del "retir especial" d’eixe lloc tan emblemàtic de Gata.

CAMPAMENT D’ESTIU

Foto de Parroquia Gata De Gorgos.

Foto de Parroquia Gata De Gorgos.

També des de dilluns 10 i fins ahir divendres 15, un total de 52 "aventurers", xiquetes i xiquets pertanyents al cor parroquial i al Júnior Gata, van participar al campament d’estiu 2016, que va tindre lloc a Bocairent. El viatge i campament va resultar molt bó, segons informaven els propis participants. Segons es va indicar de la parròquia: "Els menuts van poder gaudir de la natura i sobretot descobrir que tenim un Déu que ens estima. Ho van fer a través d’un personatge de la Història, el rei David."

NOVENA

Per altra part, dimecres pròxim dia 20 començarà a l’ermita la Novena al patró Santíssim Crist del Calvari. Els responsables de la preparació per a l’eucaristia es dividiran en zones del poble. La novena serà cada dia a les 20 hores, del 20 al 28, dia en que a l’acabaar se celebrarà la processó de baixada de la imatge, des de l’ermita a l’església parroquial. Entre eixos dies, dos  activitats més: els assaigs dels portadors del Crist i el sopar, ja tradicional, pro-restauració locals parroquials "Verge del Carme", sopar que se celebrarà divendres pròxim dia 22 a les 21 hores a l’esplanada de l’ermita.

FONT: Informació i fotos, Parròquia Gata.

0 comentarios