Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA EN FESTES, 1r dia, dilluns 27. BAIXADA DEL SANT CRIST (Àlbum)

GATA EN FESTES, 1r dia, dilluns 27. BAIXADA DEL SANT CRIST (Àlbum)

REPASSEU L’ÀLBUM DE LA BAIXADA DEL CRIST, PUNXANT ACÍ)

Ja tenim passat el primer dia de festes. A les 19,30 hores començava la missa concelebrada per nombrosos rectors que acompanyaven als rectors fills de Gata (Don Alberto Caselles, Don Vicent Font i Don Juan Pons) i al senyor rector de la parròquia, Don Francisco M. Murillo. Estaven presents les regines major i infantil i les seues dames de 2014. També tots els festerets, festers i comissió de festes 2015. Acabada la missa i abans de cantar els goigs de l’últim dia de novenari, que ha predicat el senyor rector, s’han beneït i lliurat els pins del patró als protagonistes de la festa 2015.

A continuació, amb nous portadors i portadores que anaven tots conjuntats, pantaló negre i camisa blanca, acompanyat de tots els fidels, clero i la banda de música, s’ha fet el trasllat en processó de la imatge del Santíssim Crist del Calvari, de l’ermita al temple. A l’arribar, el senyor rector li ha donat la benvinguda des de dalt del balcó, s’ha "encés" el campanar i s’ha llançat un xicotet castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Caballer.

La jornada festera acaba amb les dues primeres eliminatòries del truc, que se està desenvolupant amb 78 parelles al carrer Lepanto, a la Font del Riu. La Comissió de Festes del barri ho ha preparat tot i estan a hores d’ara en plenes partides de truc. 

     

    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

FONT: Fotos àlbum Juan M. Vives i personals.

3 comentarios

Bernat -

Jo desitje als amos del local, que tinguen a mà l'alta en Hisenda als efectes de l'IAE per l'activitat de "lloguer de locals", el contracte de lloguer degudament signat i tramitat i, a més, la corresponent factura amb l'IVA, que deuràn incloure l'any que ve a la declaració de renda, perquè hui mateix, si segueixen aquestes aberracions, pense anar directament al jutjat de Dènia i a Hisenda a denunciar-ho, donat que, ni l'any passat ni enguany han tingut el decoro, com a veïns que són, de dirigir-nos ni tan sols una paraula de que anaven a llogar el local amb les conseqüentes condicions tan deplorables que tots coneguem.

anonima -

Pilar és vergonyós. Crida a la policia i que ho paren, no tenen tots els casals apuntats a l'Ajuntament com altres anys? Pues que avisen. Ho tens de cara totes les festes...

Pilar -

No, no, la "jornada continua al carrer Signes amb una "macro-discomòbil" a un CASAL PARTICULAR que, passada la 1 de la matinada fa vibrar els cristalls de ma casa! Estes coses s'avisen amb antelació home! Si està permés i és legal, millor que ho publiquen al programa de festes i sabrem a què ens enfrontem! Açò NO és fer festa, açò és un ABÚS i qui vullga comprovar-ho que es pegue una bolteta per ací. Bona nit desitge a eixos pares que tan bé dormiràn hui i que tan MAL han educat als seus fills perquè NO deixen descansar al veïnat. Salut per a tothom i bones festes!!!