Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL JUNIOR DE GATA ACABA EL CURS DEL 50 ANIVERSARI DE FORMA ONLINE. EL PRÒXIM SE CELEBRARÀ (COVID-19)

EL JUNIOR DE GATA ACABA EL CURS DEL 50 ANIVERSARI DE FORMA ONLINE. EL PRÒXIM SE CELEBRARÀ (COVID-19)

Com han estat fent-ho en tota la quarantena aquest migdia el Moviment Júnior de Gata donava per acabat el curs 2019-2020, el que podia haver sigut memorable pel 50 aniversari i que la pandèmia i l’alarma general ha deixat sense la celebració. S’ha fet de forma online, amb dinàmiques de jocs, oracions i canços, hui concretament amb l’espírit sant present, ja que és la festa de Pentecostés.

Des del Júnior, educadores i educadors comentaven: "Avui acabem els Juniors online. Tenim pena de no poder acabar el curs com sempre ho fem, però estem convençuts que vindran temps millors. Aquests mesos han sigut molt complicats per a tots/es, hem intentat compartir amb ells/es un ratet per a que no obliden que Jesús els estima!!. Gràcies per la paciència i confiança depositada en tots/es nosaltres durant aquest curs!

Tal i com els hem dit a ells/es, no és un adéu es un FINS PROMPTE!!, Un fort abraç! Resem per vosaltres! Cuideu-se!!

Els educadors/es dels Juniors Gata!. SEMPRE UNITS!!!"

Primer tenia que haver-se comemorat el Dia Junior de la comarca a Gata el passat 22 de març i diumenge 10 de maig tenia que haver-se fet la gran festa júnior a l’antic camp de futbol amb antics educadors i monitors i actuals participants, ambv pares/mares, xiquets i xiquetes. Es volia fer també un festival, d’aquells que marcaven festa i es feien als anys 70 i 80...Tot ho va frustrar el COVID-19.

Hui s’han acomiadat educadors i educadores i xiquetes i xiquets, per agafar a setembre amb més força un nou curs, que tornarà de nou la proposta del Dia Junior i la festa del 50 aniversari a Gata.

FONT: Foto captura de pantalla de l’última sessió del curs, presència online.      

0 comentarios