Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NOVEMBRE, EL MÉS DE LA BANDA: CELEBRACIÓ DEL 140 ANIVERSARI ( I )

NOVEMBRE, EL MÉS DE LA BANDA: CELEBRACIÓ DEL 140 ANIVERSARI ( I )

LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA CELEBRA EL 140 ANIVERSARI AMB UNA GRAN EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES, DOCUMENTS I INSTRUMENTS

DOS CAPS DE SETMANA PER A LA MÚSICA DE BANDA

Gràcies a la informació que aporta el blog de la banda, estic ja en disposició de poder avançar tot el programa d´actes dels dos caps de setmana. Però, el motiu més important de desdoblar la festa de Santa Cecília no és altre que celebrar el 140 aniversari de la banda, que no són molts anys, veritat...Són moltíssims anys i es tracta de poresentar al poble el record d´aquestes dèsset dècades en una exposició de fotografies, documents i instruments, que romandrà a la Plaça Nova de divendres 12 a diumenge 14.

Al llarg d´aquest mes, aniré posant al blog tota la informació de la banda, la Unió Musical de Gata.

( La fotografia d´aquest reportatge pertany a un dels panells que es composen per a l´ocasió. Es tracta de l´actuació a la Plaça de Bou d´Alacant de la banda de Gata, el 23 de juny de 1932, per les Fogueres de Sant Joan).

Els panells de l´exposició s´han composat per dècades. Algunes amb molta fotografia i informació, altres coneguent quina era la situació mundial, nacional, local, d´aquells temps...i instruments...i una pel·lícula de la banda...ELS AGRADARÀ, NO S´HO PODEN PERDRE...I tot començarà divendres 12 a les 18 hores...

Ja aniré informant demà i la resta de dies de tots els actes i horaris.

 

0 comentarios