Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SETMANA PLENA D'ACTIVITATS: 15-21 desembre (Comença la Plaça de Nadal, el dijous 18)

SETMANA PLENA D'ACTIVITATS: 15-21 desembre (Comença la Plaça de Nadal, el dijous 18)

La setmana abans de les festes nadalenques sempre diguem allò de que "ja tenim les festes damunt". Aquesta setmana, a Gata, es presenta amb moltes activitats. El més important, la inauguració dijous dia 18 de la PLAÇA DE NADAL.

De moment, continuen les dues inauguracions que hi ha en marxa: a l’Edifici Polivalent estan les pintures de Asunción Torres (60 anys pintant) i al Casal de la Música, des de dissabte, està la mostra dels alumnes de l’Escola Experimental "Antoni Vives" titulada "A l’inici".

Dijous, 18 de desembre, serà la inauguració de la PLAÇA DE NADAL. A les 18 hores es faran per part dels xiquets i xiquetes targes de Nadal i decoració,  per ambientar la plaça. Tots els participants tindran un obsequi. Divendres 19 de desembre, a partir de les 9 hores, els alumnes del CEIP Santíssim Crist oferiran un festival de Nadales, i per la vesprada, a les 19 hores, seran els alumnes de l’Escola Municipal de Música els que faran el seu Concert de Nadal.

Dissabte 20, pel matí i fins mitjan vesprada, els Júniors s’acomiaden de l’any amb una excursió i esmorzar a l’ermita del Crist. La parròquia enceta el quart i últim diumenge d’Advent, amb un gest de solidaritat cap a una família necessitada. Eixe dia també hi haurà un concert per la Rondalla de Gata i el Cor Serrillàs. Serà després de la segona missa, al voltant de les 20,30 hores.

Finalment, diumenge 21, a les 19 hores, actuaran al Casal de la Música, les bandes infantil i juvenil de Gata.

0 comentarios