Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIVENDRES PRESENTEN A XALÓ: "FENT CAMÍ. Rutes al voltant del riu Xaló/Gorgos"

DIVENDRES PRESENTEN A XALÓ: "FENT CAMÍ. Rutes al voltant del riu Xaló/Gorgos"

A la fotografia que comença aquesta entrada podeu veure la portada del llibre

Aquest divendres, 22 de juliol, a les 22 hores a la Plaça de l’Ajuntament de Xaló serà presentat el llibre "Fent Camí. Rutes al voltant del riu Xaló/Gorgos", del qual és el seu autor Joan-Elies Andrés Serer. El llibre editat per Edicions 96 té la col·laboració de l’Ajuntament de Xaló i li ha ajudat en les tasques de il·lustració i de botànica Toni Pont. El llibre està dividit en 19 rutes o passeigs pel riu Xaló/Gorgos, que de les dues formes es diu. Té 264 pàgines i el terme municipal de Gata, per on el riu s’anomena Gorgos, també està, lògicament, inclós. Moltes fotos i mapes a color. Rutes amb distàncies, recorreguts. I no sols abarca l’aspecte geogràfic, també l’històric, de contalles, de botànica.
Quan tinga el llibre ja parlaré més detingudament d’ell. Ara el que us anuncie és la presentació per si us ve en gana anar.
A l’acte de presentació hi participaran: Marian Avellà, regidora de turisme; Àlex Moll, regidor d’esport; Joan Miquel Garcés, alcalde; Dolors Pedrós, editora; Toni Pont, il·lustrador i botànic, i l’autor Joan-Elíes Andrés.

0 comentarios