Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.006-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.006-

Ja fa temps que no pose cap foto de festes patronals. Una de soldats davant el Santíssim Crist del Calvari de la sèrie de Sílvia Leyda, amb l’agraïment de poder-les publicar. Era a inicis de la dècada dels 70, bé 1970 o bé 1971. El pare de Sílvia Antonio Leyda, apareix agatxat amb trage blau baix. També estan agatxats quatre Pepes i Quico, que ja no està entre nosaltres. En el centre reconeguem a Paco. Vicente "Ramona", Paco "Telefunken" i Javier són altres "soldats" d’eixe any. És un record i un reconeixement.

Ens aporta més informació Paco Moncho sobre la fotografia, ell titula Quintos 1970 (Nascuts 1950): "Mirant la foto, a l'esquerra de paco Telefunken està Domingo Signes "El Barber" i a la dreta Jaime "Betriu". Al mig, començant per l'esquerra Pepe Vives, Ramona (no se qué fa ahí, perque es quinto meu, del 51 y estos son del 50), Paco Grimalt, Vicente Frigols i Pepe Juan Fornés. Agenollats;: Pepito Femenia, Pepe Puripa, Pepe Benito, Pepe Paleres i Quico Signes Buigues. i Antonio el Pedreguero."

1 comentario

Paco Moncho Pascual -

QUINTOS DE 1970 (Nascuts al 50):
Mirant la foto, a l'esquerra de paco Telefunken està Domingo Signes "El Barber" i a la dreta Jaime "Betriu". Al mig, començant per l'esquerra Pepe Vives, Ramona (no se qué fa ahí, perque es quinto meu, del 51 y estos son del 50), Paco Grimalt, Vicente Frigols i Pepe Juan Fornés. Agenollats;: Pepito Femenia, Pepe Puripa, Pepe Benito, Pepe Paleres i Quico Signes Buigues. i Antonio el Pedreguero.