Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VORA 500 PARTICIPANTS ES SOLIDARITZEN A LA CURSA DE GATA (Guanya l'ondarenc Jorge Llácer)

VORA 500 PARTICIPANTS ES SOLIDARITZEN A LA CURSA DE GATA (Guanya l'ondarenc Jorge Llácer)

(PER A REPASSAR EL VÍDEO D’EIXIDA DE LA CURSA -Club Atletisme Gata-, PUNXEU ACÍ)

(PER VISIONAR EL VÍDEO DE CREUAR LA META LA FAMÍLIA, PUNXEU ACÍ)

TAMBÉ VOS POSE, L'ÀLBUM DE LA CARRERA SOLIDÀRIA FET PER SOMESPORT, PUNXEU ACÍ.

Un total de 490 participants inscrits a la Cursa Solidària de Gata, Kms. Solidaris, han donat aquest matí la veu i la vida a l’ajuda per la malaltia rara, per la qual recull fons el corredor Fernando Arabí (Curro) de Gata, ànima d’aquesta iniciativa. Tota la comarca d ela família de l’atletisme s’ha bolcat amb ell. Tot un èxit de participació i organització que s’ha vist recolzat pel bon temps, encara que amb fresqueta. Música a les places i carrers, gràcies a la Banda Juvenil de Gata i a la Colla de Dolçaines i Tabalets "El Montgó" de Gata. Colorit en les samarretes, com la col·laboració de Ca la datilera. Preparatius i organització a càrrec del Club Atletisme Gata i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata. Bosses ecològiques donades per l’empresa Kbas i refrigeris, esmorzars i barra de bar posada per la Comissió de Festes 2020.

El pati del Grup Escolar, una vegada més, ha acollit a corredors i caminants, que en número de vora mig millar han contrbuït a ajudar a la solidaritat de "Curro". La família de l’afectat estava present davant l’event. Moments emotius quan al final han creuat la meta tots junts. I com deia la filla de Pepe Mulet: "Gràcies Curro Arabí per fer este repte solidari per una malaltia tan desconeguda com és la glucogenosis. Mon pare i les vora 400 persones que la patixen a Espanya estaran sempre agraïdes."

Somesport ha posat el seu suport informàtic i de dorsals. Més caminants que corredors. Nou traçat. Al final, els 6 kilòmetres corrent per un circuit semiurbà i semirural pel terme de Gata, els ha guanyat el corredor ondarenc Jorge Llácer Esplugues del C.Ondara Tri-Esport, que ha invertit 21 minuts i 6 segons, seguit de Gonzalo Ferrer Sobrecases (C.A. Sense Pressa El verger) i Fran López Bolufer del C. Dénia Corre. La primera dona, en sisena posició, ha entrat la corredora del C.A. Llebeig de Xàbia María Isabel Ferrer Castell. José Vicente Salvá Signes ha estat el primer corredor local en entrar a meta, al lloc 13.

FONT: Fotos Vero Vives i Cronista. Vídeos Club Atletisme Gata. Classificacions, Somesport.

  

0 comentarios