Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

BONA RIUADA. SEGONA AVINGUDA EN TRES DIES. ES MESUREN A GATA 271 LITRES ( I )

BONA RIUADA. SEGONA AVINGUDA EN TRES DIES. ES MESUREN A GATA 271 LITRES ( I )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ )

Les fotografies ho diuen tot. Anit ja us avançava a última hora que el riu baixava amb aigua i amb força. Aquest matí, els veïns de Gata s’han llevat amb la notícia de la bona riuada. Segona en tres dies, perquè havia deixat de xorrar i ha tornat a sobrepassar el pantanet de Planisses. Ahir tot el dia plovent i ja sumem a Gata 271 litres per metre quadrat. A la primera part de l’episodi de pluges, como vaig informar van caure 92 litres i ara en 24 hores fins les 7 del matí de hui un total de 179 . Què us sembla?. Ari si que tenim saó. ¡¡ I patíem !!.

Tinc una altra col·laboradora, Xaro Pons, que em remet des del carrer Serrillàs una informació pluviomètrica. El dia 13, és a dir ahir, van caure 89 litres i hui dia 14 fins les 17 hores 41 litres, 130 en total.

Pel que fa a la composició actual i la de les dues següents entrades, les imatges del riu que ens deixa la força i l’acumulació de l’aigua són espectaculars, són boniques, i més tractant-se del nostre riu. Les pose en tres articles. Les fotos són de Verónica Vives fetes al llarg d’aquest matí.

0 comentarios