Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER VICENT MAS LEYDA GUANYA LA XVI VOLTA A PEU A GATA ( I )

EL GATER VICENT MAS LEYDA GUANYA LA XVI VOLTA A PEU A GATA ( I )

(( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ ))

Mas ha fet un temps oficial de 31 minuts i 53 minuts

A la prova reina participen vora els 1.400 corredors, a les proves dels menuts uns 350

El matí a Gata, epicentre comarcal de l’atletisme

Més de 1.300 corredors inscrits al Circuït comarcal i més de cent no inscrits han participat a la prova reina de la XVI Volta Popular a Gata, que s’ha celebrat aquest matí a Gata. El guanyador absolut de la cursa ha sigut el gater Vicent Mas Leyda, que milita en el Club Atletisme Benidorm. Ha fet els 9 kilòmetres i 800 metres en un temps oficial de 31 minuts i 53 segons. Segon ha entrat a meta Jesús Gomar García del C.A. Safor-Cafemax i tercer ha estat Mounir Horma, del C.A. Franc Beneyto R.Denia.

La Volta a Gata estava organitzada pel Club d’Atletisme Gata, amb la col·laboració de moltes firmes comercials, l’Ajuntament, Policia Local, Protecció Civil i molts voluntaris que donen suport a la carrera. Enguany la novetat de donar les samarretes al camp de futbet de davant de la nova escola ha resultat molt positiva. El bar l’ha posat la Comissió de Festes 2012.

El carrer Sant Josep ha acollit l’emotiva eixida, amb un minut de record, tornat amb aplaudiments, per al corredor Wim mort recentment. Els seus companys portaven samarretes amb la seu foto i el nom. També un corredor disminuït físic amb un carro adaptat per a correr ha fet la carrera eixint una mica davant de tots. Pel vial, pel nou pont, carrers Lepanto i Teulada; carrers Lluna i Signes; carrer Doctor Gómez Ferrer i Constitució, La Bassa, Roquetes, Hostal i Duquessa d’Almodòvar cap a la Costera del Grup Escolar, passant per la Plaça de l’Església, ha sigut la primera volta; a la segona s’ha allargat cap al camí del Corral del Pato, camí de Planisses, fins al Palmerar Alt, Bisserot, carrer Sant Antoni i de nou cap a Duquessa d’Almodòvar, Plaça Església i cap a meta.

Després dels majors han participat la cantera de l’atletisme: de cadets a barrufets. Al voltant d'uns 350 participants en totes les carreres menors.

(A la següent entrada us pose tots els resultats dels tres primers classificats de les categories majors. A altres entrades, imatges curioses de la carrera).

A la composició fotogràfica d’aquesta entrada teniu els moments d’eixida i d’arribada, així com altres instants de la carrera reina.

0 comentarios