Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEU? ( 2 ): Quan la Penya de Sant Antoni de Gata va visitar el Show de Joan Monleón (1992)

RECORDEU? ( 2 ): Quan la Penya de Sant Antoni de Gata va visitar el Show de Joan Monleón (1992)

Si el vídeo anterior de "Recordeu", que tractava sobre la visita de Ximo Rovira a Gata fa 23 anys, ha tingut un gran èxit per mig del facebook (fins ara 106 persones l’han visionat, tres han comentat inclús i l’han compartit altres 18, tot un aconteixement), aquests dos també ho tindran, ja que era per la mateixa època.

Si recordeu, "El show de Joan Monleón" fou un programa de varietats de Televisió Valenciana que presentava Joan Monleón, aquell actor i cantant que també va liderar a Els Pavesos. El programa va estar en antena de 1989 a 1992. Va tindre gran popularidad. Anaven associacions, penyes, festers, de tots els pobles de la Comunitat. De Gata va anar una nodrida representació del barri del Raval i dels Antonis de Gata. 22,40 minuts dura la primera part i 17,42 minuts la segona. Mireu les caretes.

Ací podeu gaudir de dos vídeos d’aquell dia i reviure aquells moments. VÍDEO 1 (1ª part Show de Joan Monleón - Youtube, pujat per snarkb -. VÍDEO 2 (2ª part Show de Joan Monleón - Youtube, pujat per snarkb -.

A la fotografia de captura del vídeo, podeu observar un moment d’aquell programa. Monleón està parlant amb la recordada Rosa García ("Rosita Don Luis").

FONT: Vídeos de Yotube, facilitats els enllaços per Kiko Pedro. Pujats per snarkb.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Miguel crec que hia un error perque la 1 part y la segona es lo mateix tu hos mirat crec q no esta el programa complet.