Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VÍDEOS DEL CONCERT DE MÚSICA SACRA DE LA BANDA I CORS A GATA ( I part )

VÍDEOS DEL CONCERT DE MÚSICA SACRA DE LA BANDA I CORS A GATA ( I part )

José Bataller Arias va dirigir a coristes i músics amb la peça "Kyrie" de la Misa Brevis de Jacob de Haan

Ja estan disponibles a la xarxa youtube els vídeos de les peces que van conformar el concert de música sacra de dissabte passat dia 12. Parem atenció, primer que res, en una peça especial, la que va dirigir el director del Cor Serrillàs, que ha sigut també músic de la banda, José Bataller Arias. El director de la banda Unió Musical de Gata li va cedir l’honor i el major dels Bataller va portar endavant la tasca de dirigir, no sols a tots els cors, sinó també a la banda. Era el Kyrie de la Misa Brevis de Jacob de Haan.

L’amic José S. Ginestar Torres (que a youtube) el podeu trobar com a "jose boro" va publicar ahir mateix el díveo, en el que intervenixen la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, el Cor Serrillás del nostre poble, el Grup Polifònic "Ars Nova" de Xàbia; el Cor de la S.E.M. "Santa Cecília" de L´Ollería i el Cor de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Tots ells dirigits en esta peça per José Bataller Arias. Ací teniu l’enllaç per a que gaudiu de l’actuació: https://www.youtube.com/watch?v=GQRqXV6H7NY.

El concert de música sacra va tindre més peces musicals. La banda de Gata, dirigida per Joan Valentí Giménez Ortiz, va interpretar la ja coneguda obra de "La Saeta" de Joan Manuel Serrat. Ací està l’enllaç pujat per JSGT a youtube: http://www.youtube.com/watch?v=p-02zvizBMQ&feature=youtu.be.

Altra obra que es va interpretar al mateix concert va ser "Luz" de M. Sánchez Ruzafa. Mireu-lo per mig d’aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=VCakuJ332p4&feature=youtu.be.

Demà publique la segona part amb els enllaços dels vídeos.

A la fotografia capturada del vídeo, el moment de la interpretació del Kyrie de la Misa Brevis.

FONT: vídeos pujats a youtube per José S. Ginestar Torres.

0 comentarios