Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -304-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -304-

Arribe a la foto 304. Vespra del 12 de febrer dissabte. Els sona eixa data. Si miren cap arrere 28 anys trobaran la resposta. Demà parlarem de la gran nevada. També va ser dissabte i 12 i febrer. Però aquesta vegada no és Darrer Dissabte o dissabte de carnestoltes. Eixa és l’única diferència.

Bé, demà la foto antiga serà, lògicament, de neu. Hui la foto torna a ser de grup i festiva. AL programa de festes 2008 de La Font del Riu es va publicar. Era l’any 1957 quan es va fer la foto, que no té massa bona qualitat, però és molt graciosa. Festa dels Fadrins. vestimentes adequades a les disfresses. Alcaldes, policeros, festeres amb bandes, índies amb trenes, tot el què es presentara. Era a la Plaça Nova. Es veu a l’esquerra un dels farolets que posaven a les festes.

Podeu veure -i això ho explicava molt bé al peu de foto-, d’esquerra a dreta i plantats: Pepica Andrada "Correu"; un desconegut Gabriel Pons; Rosa Moncho Pascual; al mig fent d’amfitrions: Adolfo Mulet i Mari Salvá; Paco Feliu i Pascualita Mulet. Agatxades: Vicenta Pedrós (la Mañana) amb la flauta; Rosarito Noguera; Carmen "de Melilla"; dos xabieres de Aduanes de la Mar i Rosa Mulet, la que quasi no es veu. 

 

0 comentarios