Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ JUGUEN ELS DOS GORGOS: majors i juvenils.

DEMÀ JUGUEN ELS DOS GORGOS: majors i juvenils.

El partit dels juvenils en casa és clau. Els majors juguen a Benissa.

Interesant jornada al grup 11 de Tercera Regional Juvenil. A la jornada 17 del dia 12 de febrer es veuen les cares quart (Xeraco) contra líder (Villalonga) i tercer (Benirredrà) contra segon (Ondarense). Tots ells quatre estan en un puny a la classificació, sols es separen dos punts.

Però ahí és quan entra la sort del GORGOS JUVENIL. Juga un partit prou fàcil, a priori, front al Ciutat de Gandia B, actual antepenúltim. El que facen els altres quatre de dalt li afecta al Gorgos que està a sols dos punts del líder. Si empaten els tres partits és l’única combinació que no li resulta bona al Gorgos, la resta i ell juaganyar sí i tant.

Demà a les 16 hores al camp municipal de Les Costeres. Allí estarem...

I anem als majors. El primer equip del GORGOS C.F. va a Benissa a disputar el seu partit contra el Jove Teulada-Moraira, ja que està en obres el camp de Teulada. Els teuladins seran els locals. I jugaran el partit a les 19.30 hores també demà. El Jove Teulada-Moraira és penúltim i el Gorgos vuité. Demà podria també traure bona renta de Benissa. Ho esperem i desitjem.

(A la fotografia, un moment del partit de fa setze dies dels juvenils a casa).

0 comentarios