Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ON SÓN FESTES ARA? Ondara (Soledat), Dénia (Sang), Teulada (Font Santa), Moraira (Verge dels Desemparats)

Ja no paren els pobles dels voltants en fer festes al llarg de tot l’estiu. El segon article de la sèrie el dediquem a les festes de:

ONDARA, Festes a la Verge de la Soledad fins el dilluns dia 8. Però que fan hui? A les 22 hores es concentraran a l’ajuntament autoritats i festeres/festers. A les 23 hores serà la coronació de regines a la Plaça de Bous. Després, espectacle a càrrec de “Dinàmics”, guanyadors de la primera edició del programa televisiu “Tú sí que vales”. Entrada lliure i gratuïta. A la 1 hores: gran discomòbil en el “Pub l’Assut” a càrrec de Santi Bertomeu. #OndaraTremola.

DÉNIA, Festes a la Santísima Sang. Bous a la mar. Des de hui fins el 12 de juliol. Hui comencen. A les 20,30 hores, monòleg de Àlvaro Carrero, del Club de la Comedia, Plaça del Consell.

TEULADA, Festes a la Font Santa, Quintos 2013. Del 5 al 8 de juliol. 21.30 hores: Sopar popular davant l’ermita. 23 hores: Macrodiscomòbil a càrrec de Adri Vizu i Dj Àlex.

MORAIRA, Festes a la Verge dels Desemparats i Mare de Déu del Carme. Hui, a les 20 hores s’inaugurarà l’Exposició “RETROSPECTIVA GINÉS SALVÀ OLLER”, a la Junta Veïnal de Moraira “Cap d’Or”.

La setmana que ve, des del 12, vindran les festes de PEDREGUER.

 

0 comentarios