Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

QUE EL 2018, ACABAT D'ESTRENAR, VOS PORTE MOLTES CRÒNIQUES (Cronista de Gata).

QUE EL 2018, ACABAT D'ESTRENAR, VOS PORTE MOLTES CRÒNIQUES (Cronista de Gata).

EL MEU DESIG PER A 2018 ÉS QUE GATA SIGA CONEGUDA MÉS I MÉS PER LA COMARCA I MÉS LLUNY PER TOT ALLÒ QUE ES FAÇA AMB SENY I AMB CONVIVÈNCIA DE TOT EL VEÏNAT. 

L’any 2018 el començarem amb el 50 aniversari del text del MISTERI DE REIS, que va ser escrit per Antonio Salvá Roselló. És una data molt especial i una demostració d’això que dic és l’excepcional vídeo de fotografies antigues dels Reis Mags de Gata, que cada dia a boqueta de nit i fins el dia 5 es passa enfront del Bar Martí (carrer Doctor Gómez Ferrer). 50 anys d’història amb fotografies amb més d’una hora de projecció. El muntatge és de Paco Moncho. L’ànima d’aquesta iniciativa és Antonio Monfort. I per al dia 5 esperem una colosal representació i posada en escena. És mig segle de MISTERI DE REIS A GATA.

Si 50 anys fa del text dels Reis, 55 s’acomplirà de la elevació del campanar. Era en 1963. I 6 dècades farà de l’edificació del Grup Escolar "Santísimo Cristo", que s’inaugurava el 6 d’agost de 1958. Seran 60 anys d’educació a les Alcolaies.

Són efemèrides que aniran complint-se, com aniran passant les fulles del calendari.

Per a totes i tots, FELIÇ ANY NOU 2018.

0 comentarios