Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.641, la del dia 14/10-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.641, la del dia 14/10-

Ja arribaré al dia, en quant a fotos antigues es referix. Per això vaig numerant-les i datant-les. Hi ha usuaris, amics, simpatitzants del blog que tiren de menys les imatges d’abans, que ja fa un temps que no publique. Tot arribarà...

La present fotografia va al compàs de la setmana. Aquest dissabte és la festa dels músics. La fotografia s’ha publicat al llibret de Santa Cecília 2014, en el qual també he col·laborat com a Cronista de Gata. Al peu de fotografia posa que és la pujada del Santíssim Crist del Calvari l’any 1952, però portat pels músics. Es reconeix al mestre de la banda, Eugenio González. Es reconeix, més a l’esquerra, si mireu la foto, a Vicente "Canyetes". Estan ja dins del calvari i els xiprers eren encara menuts. La pregunta seria: amb quin motiu el portaven i ahí?. Se celebrava algun event?.

FONT: foto publicada al llibret d’actes de les festes de Santa Cecília 2014 de Gata.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Segons he pogut saber la foto pertany a la procesor que es fa ver perel any 1950 amb motiiu de la visita dels gatos que venien de argentina,i pagaren les portes de la iglesia, els portador q apareixen en la foto son Vicente y no Eugenio darrere esta Bernardo Escortell, el seguent no es sap seguidament es Adolfo la col y final Vicente CAnyetes, es flta saber qui es el que orta ña crosa, segons ma informat el meu pare.