Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EXPEDICIÓ DE LA PARRÒQUIA ACABA EL RECORREGUT DEL CAMÍ DE SANT JAUME (Roncesvalles-Logroño)

L'EXPEDICIÓ DE LA PARRÒQUIA ACABA EL RECORREGUT DEL CAMÍ DE SANT JAUME (Roncesvalles-Logroño)

Els 38 pelegrins gaters han acabat ja el seu trajecte a peu del Camí de Sant Jaume, entre Roncesvalles i Logronyo, capital de la Rioja.

Aquest era l'últim comentari que posaven des de la parròquia:

"6ª Etapa: Arcos - Logroño 29 Km. Un peregrino comparte su experiencia:
"Logronyo, capital de La Rioja, punt i apart del nostre peregrinatge.
Voltem els ulls cap arrere per reviure aquestes sis últimes jornades en les que encetàvem els dies caminant de matinada.
Jornades en les que hem pogut gaudir de pobles i persones monumentals i de la natura en el seu estat més autèntic, en les que hem compartit experiències amb els nostres companys de viatge, en les que hem tingut temps per apropar-nos a persones que no coneixíem i de descobrir coses noves en les que tenim ben arrimades.
Jornades que hem fet sempre en companyia dels pensaments i oracions de milers de peregrins que perduren arrelades en els centenaris roures de les voreres del camí, dels ceps carregats dels raïms que pariran el brou que ens ha alegrat les tertulies en comunió al final de cada etapa i del soroll de l'aigua dels rierols que sembla la veu del Pare, sempre present, espentant-nos i donant-nos ànims i força per poder arribar al cap d'aquest camí que hui deixem, però per damunt de tot pel que comencem demà, el nostre particular viatge a Ítaca amb les nostres famílies, la nostra feina, el nostre poble i la nostra societat.
El viatge del dia a dia.
Bon camí a tots el peregrins d'aquesta vida."

L'any que ve més...

0 comentarios