Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HO RECORDEU...? FA VUIT ANYS, TAL DIA COM HUI (La riuada del Pilar de 2007)

HO RECORDEU...? FA VUIT ANYS, TAL DIA COM HUI (La riuada del Pilar de 2007)

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO DE PORTADA, PUNXANT ACÍ)

(PODEU LLEGIR L’ARTICLE MEU DEL BUTLLETÍ, PUNXANT ACÍ: 1, 2.)

(PODEU VISIONAR LES FOTOS DE L’ÀLBUM MEU, PUNXANT ACÍ)

Hui fa just 8 anys van tremolar els pilars del pont de les Alcolaies, el riu Gorgos que té una gran cabuda es va desbordar i va inundar el parc del Raval. He rescatat d’aquells dies l’article que vaig fer per al Butlletí Municipal, que a les hores formava part del consell de redacció. La foto que podeu admirar era la portada del butlletí de la tardor de 2007. Va ocórrer aquell 12 d’octubre de 2007 i quina diferència amb hui i dies enrere. Aquells 10 i 11 va caure pluja sense parar. Recordeu que el pont de Beniarbeig al pas del Gironà es va enfonsar i les càmeres de Canal9 TV ho van captar en directe. vuit anys d’allò.

Al mateix temps, vos pose l’enllaç del magnífic reportatge en vídeo que va fer un veí des d’una de les cases del carrer Penyó per la part de darrere. Amb un temps de 10 minuts i 36 segons ho va publicar 

a Youtube amb el pseudònim de "jbgorrita" i amb el títol de "El río Gorgos se sale". Ell posava al comentari: "Tras las lluvias sufridas en la comarca, el rio Gorgos, normalmente seco, se sale". Ací teniu l’enllaç, PUNXEU.

Foto de Miguel Vives Signes.
Foto de Miguel Vives Signes.
Foto de Miguel Vives Signes.

FONT: Fotos publicades al Butlletí Municipal, Ajuntament de Gata. Tardor 2007 / Cronista de Gata / Vídeo publicat a Youtube.

0 comentarios