Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PLAÇA DE NADAL, ÈXIT AL FINAL...dos dies de molta gent. Ahir, teatre; hui, associacions ( I )

LA PLAÇA DE NADAL, ÈXIT AL FINAL...dos dies de molta gent. Ahir, teatre; hui, associacions ( I )

Este matí moltes associacions de Gata han estat presents a la plaça de Nadal, han fet tallers, han fet passacarrer de dolçaines el grup "El Montgó", concert i ball amb la rondalla i el grup de danses La Llata, la Banda de Música, l’associació benèfica parroquial "Caritas", Marina d’Art, la AMPA Santíssim Crist, FPA, la Regidoria d’Esports, TAPIS, els Juniors.

L’últim acte es farà aquesta vesprada, amb la degustació del "roscón de Reis" fet per panaderies del poble, esperant l’arribada dels visirs reials, que anunciaran l’acte de demà dilluns, el MISTERI DELS REIS i la cavalcada de repartiment de regals i paquets.

A l’hora de fer un balanç de si ha valgut la pena o no posar la "carpa", la Plaça de Nadal, li deixe la paraula al president dels comerciants, Vicent Fornés, que diu:

"Gaudim dels darrers dies de la Plaça d Nadal, una experiencia pionera al nostre poble i que gracies al esforç de molts, s’han replegat un grapat de vivencies quasi sempre positives. Molta gent ha estat col.laborador davant d’aquest projecte i pensem que al proper any serán molts més els que ens afegim. Aplaudir al M.I. Ajuntament i donarlos la enhorabona...i ens queda el plat fort. REIS 2015." 

    Foto de Ajuntament Gata de Gorgos.

A les imatges de dins de l’article i la portada teniu alguns detalls de la fira d’associacions de hui a la carpa.

FONT: Fotos Ajuntament / personals.

0 comentarios