Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MAIG, MES DE L'EXALTACIÓ DE LA PRIMAVERA. Actes i més coses...

MAIG, MES DE L'EXALTACIÓ DE LA PRIMAVERA. Actes i més coses...

Entrem hui a maig. Per davant trenta-un dies que ens portaran molta calor, pel que s’ha vist ja hui. Hem començat amb la festa del Primer de Maig. Demà divendres és la festa de la Comunitat de Madrid. A la comarca, encara de festes amb bous al carrer Teulada i Benissa. Comencen les festes de Senija i de Poble Nou de Benitatxell, en honor a la Verge dels Desemparats Senija i de la Rosa a Poble Nou.

Comencen els actes i més coses...

Al llarg de hui dia 1 i demà dia 2, un autobús de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel està a Barcelona. Els gaters han visitat hui Monserrat i demà dissabte la Sagrada Família de Barcelona.

Dissabte dia 3 serà el Sopar de Parelles al restaurant Los Arcos de la Quintà 2014. Organitza: Comissió de Festes Patronals.

Per als corredors i més els que participen al Circuit a Peu de la comarca, dissabte dia 3 serà la Volta a Pego.

En clau política, acabe de saber pel facebook que dimarts, 6 de maig, a les 18.30 hores, hi haurà una xerrada-col·loqui amb Eva Ortiz, candidata a les pròximes eleccions al Parlament Europeu pel PP. Un horari, em sembla particularment, un tant prompte. Serà l’agenda.

Dijous 8, serà la ja tradicional col·lecta de sang, per als donants de Gata i tots els que es vulguen sumar a aquest gest solidari. Al saló d’actes del Centre social de 17 a 20.45 hores.

A nivell comarcal, dissabte dia 10 serà la cursa a Teulada, dins del Circuit a Peu de la Marina Alta. Dissabte 17 serà la Volta a El Verger.

També dissabte 17, a nivell local fester, a les 23.30 hores, es farà una altre discomòbil organitzada per la Comissió de Festes La Font del Riu. Es titularà: "Wow Circus Party 2014!!. Actuaran com a malabaristes els DJs Roberto Sansixto i José Díaz B2B!. També la magia WOW sessions de Betriu & V. Milda Djs.

Diumenge 18 de maig, al Pavelló Poliesportiu Cobert i des de les 10 del matí es farà la Competició Comarcal de Gimnàstica Rítmica.

A nivell comarcal, eixe dia el poble veí de Senija, organitza el II Camí dels Bandolers, cursa i marxa per muntanya de 21 kilòmetres els corredors i 15 els senderistes. Ja ho sabeu, més llocs on anar.

Divendres 23, a la sala d’exposicions de l’Edifici Polivalent, s’inaugurarà l’exposició del grup de pintura de María José Llidó.

Dissabte 24, a la sala d’exposicions del Casal de la Música, s’inaugurarà l’exposició "Civilització anestèsia" de Francesc Marzal Cabrera.

Diumenge 25 de maig, a Dénia, es farà la I Olimpiada per als Majors, que organitzen diversos pobles, per mig del CEMA.

També aquest dia, com bé sabeu, estem tots el ciutadans de la Comunitat Europea convocats a votar. DIUMENGE 25 DE MAIG, ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU.

Dimarts 27 de maig, a les 20 hores, al saló de sessions de l’Ajuntament de Gata, serà el ple corresponent a maig. Serà el primer ordinari que presidirà la nova alcaldessa Maite Signes Caselles.

Finalment, per als amants de l’atletisme, el dia 31, dissabte, serà la carrera a Jesús Pobre.

(Si conegueu més actes, no dubte en comunicar-ho, per afegir-los a l’article. Gràcies.)

0 comentarios