Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.314-A, 1ª del dia 21/11-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.314-A, 1ª del dia 21/11-

La fotografia que pose ara i que corresponia al dijous, la primera, és de dos músics emblemàtics dins de la banda, que ja no estan entre nosaltres. Servixca d'homenatge carinyós a dos persones molt entranyables que van ser directius i inclús un d'ells president de la banda. Com hui es celebra Santa Cecília ells també estan ací. La foto correspon a una vesprada de festes patronals, vegeu les barreres de ferro per darrere. Era el corro del centre del poble. Jaime Boronat, al que tots li deien "Galulo" i Alfredo Escortell. Record i respecte per a ells.

FONT: Foto extreta de la secció de "Fotos del record" del llibret de festes de Santa Cecília 2013.

3 comentarios

MIGUEL ANGEL -

Efectivament es gata.i problablment la foto estiga feta el dia 6 de agost despres del apacalle que anaven al bar corder a esmorzar, gracies per la informacio miguel.

CRONISTA DE GATA -

Miguel Ángel, clar que està feta a Gata o no reconeixes ja el teu poble. És la Plaça vella, no veus la barrera de ferro a l'antiga Caja de Ahorros Provincial de Alicante i allà al fons el pi que hi ha al costat de casa Pepet el practicant. Està feta al costat de la font sense la font.

MIGUEL ANGEL -

Miguel yo diria que esta foto no esta feta a Gata,sino algún poble aon estagarem tocant, que en aquells anys van ananr a molts poblets, inclus al Mestalla dos vegades cada una de elles enalfreso com a president 1º volta y segon Jaime com a president, perque Alfredo ya estava molt maralt.Grans amics y com no musics de tota la vida.