ELS JUVENILS I MAJORS DEL GORGOS GOLEGEN A DOMICILI (0-3 i 1-4)

Bona jornada i seguixen sumant victòries. Els dos primers equips del GORGOS C.F. han guanyat i per golejada als equips rivals respectius.

El JUVENIL del GORGOS C.F. ho feia a Ontinyent, guanyant per 0 a 3. Dos gols marcava Raúl i un Emilio. Són ja cinqués amb dotze punts. De sis partits jugats, han guanyat quatre i han perdut dos, cap empat. 21 gols a favor i 9 en contra. Seguint als golejadors, la classificació està de la següent forma: encapçala el llistat JOSÉ SIMÓ MIÑANA amb 6 gols, seguit de Gustau i Emilio amb 4. Abdo en té 3; Raúl, 2, i Vicent Ferrer i Luis Felipe, 1.

Pel que fa al primer equip, el GORGOS gran també ha golejat per 1 a 4 a El Verger. Obria Molines el marcador al minut 3; al 38 era Joan Andreu qui marcava el 0 a 2; al 43 repetia Molines i al 56 marcava el 0 a 4 Jaume Devesa. El gol de El Verger arribava al minut 82 obra de Miguel Ángel.

Aquesta victòria li dona ales al GORGOS que ja és quart amb 12 punts. De sis partits jugats, 4 victòries i dos derrotes -fins ací els mateixos dígits que els juvenils-. Té 16 gols a favor i 7 en contra. Pel que fa als golejadors, DAVID MOLINES va al capdavant amb 9 gols (hui n’ha fet dos); JAUME DEVESA en té 3. ISAAC SÁNCHEZ, 1 gol; CARIM, 1 gol; ELOY, 1 gol i JOAN ANDREU, 1 gol.

A la imatge, els JUVENILS del GORGOS C.F. el dia de la presentació.

FONT: FFCV.