Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -739-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -739-

Acaba hui la sèrie seguida de les fotos cedides amablement per Jaime Signes-Costa Mulet i la seua dona Pepita. No s’esgoten, ni molt menys, però des de demà pren el relleu per uns dies i aniran alternat-se les de Jaime amb altra col·lecció, aquesta de Jaime Caselles i la seua dona Pepica "Josefina". Gràcies a tots quatre i també a Dora, al meu amic Bernat, a Miguel Ángel, a tants i tants que sempre m’han donat alguna fotografia.

I no podíem tancar aquesta primera etapa de fotos de JSCM sense aquesta foto que quasi és inèdita. En els anys 70 rector i vicari, vicari i rector, formaven una sola cosa i s’avenien molt a bé, hi havia bona compenetració i això es projectava cap al poble: joves, matrimonis, majors i menuts. Estem parlant del rector En Manuel Frases Pérez, ja mort, i del vicari, N’Ignacio González Llopis. A aquesta fotografia apareixen junts en un menjar que va fer el grup d’amics de Jaime. A la dreta En Manuel, a l’esquerra parlant, més jove, i amb el cigarret a la mà N’Ignacio.

Fent una mica d’història dir que En Manuel Frases Pérez va estar de rector de la parròquia de Gata de juny de 1969 fins l’agost de 1974, mentre que N’Ignacio va estar de vicari a Gata d’octubre del 1969 a juliol de 1972. Actualment, encara guarda molts bones amistats al poble.

0 comentarios