Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EXPOSICIÓ 140 ANYS BANDA DE GATA ( III ): Inauguració oficial.

EXPOSICIÓ 140 ANYS BANDA DE GATA ( III ): Inauguració oficial.

Aquest migdia ha estat inaugurada oficialment l’exposició dels 140 anys de la banda Unió Musical de Gata. Amb el dia i mig que porta oberta la mostra de fotografies, objectes, instruments i vídeos, ha estat molt concurrida. Molts veïns del poble s´han acostat a la Plaça Nova, al pavelló instal·lat a l’efecte.

Després de la cercavila de la banda, que vestia de gala, davant del pavelló ha dit unes paraules el president Antoni Signes Pastor i després l´alcaldessa Ana María Soler. Tots dos han destacat la gran importància de l’event i la tasca desenvolupada per a que el veïnat gaudixca dels records de 140 anys de banda.

Han assistit a l’acte oficial els dos rectors, En Santiago Bohigues que ha beneït el pavelló i N´Alberto Caselles, fill del poble jubilat. També ho han fet els membres de la Corporació Municipal, la Junta Directiva de la banda, associacions, membres del Comité Organitzador, músics i molts veïns.

Alcaldessa i president han tallat la cinta simbòlica i després autoritats i tots els que han volgut han signat al llibre d´honor de l’exposició.

(Al conjunt del muntatge de les quatre fotografies es pot veure el moment de la inauguració).

  

0 comentarios